Siirry sisältöön
Alkaen 90,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

K-Market Merikarvia info@vuollonvuokraus.fi 0504122520 Y-tunnus: 2679728-1 Kauppiaan ehdot

Hinnasto: ma-to 90 €/vrk, pe-su 120 €/vrk, koko viikonloppu 200 €, viikkovuokra 250 €. Juhlapyhillä kuten juhannuksena ja jouluna eri hinnoittelu.

Vuokra maksetaan joko heti sähköpostiin toimitettavalla laskulla tai K-Marketin kassalle vuokralle ottaessa. Vuokraajan kanssa allekirjoitetaan vuokrasopimus. Vuokraaja saa vuokrausehdot ja ohjeet kirjallisina mukaansa.  Paljun vuokra-aika alkaa ja päättyy kello 12, poikkeuksena koko viikonlopun vuokra jolloin palautus sunnuntaina klo 20 mennessä.

Vuokralle antajan luovuttaessa paljun vuokraajalle kumpikin osapuoli tarkistaa paljun ulkoisen kunnon  mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen ehkäisemiseksi.

Vuokraajan tulee käyttää paljua huolellisesti vain sille tarkoitettuun käyttöön ja puhdistaa palju käytön jälkeen. Jos paljua ei ole pesty, veloitetaan pesusta 50 € lisämaksu.

Mikäli palju palautetaan sovitun vuokra-ajan päättymisen jälkeen, veloitetaan ylimääräiseltä ajalta hinnaston mukainen vuokra korotettuna 50% viivästysmaksulla. Palju on vakuutettu vuokralle antajan toimesta. Vuokraaja maksaa vakuutuksen omavastuuosuuden joka on 200–500 €.

Tutustu tarkempiin vuokrausehtoihin sekä paljun käyttöohjeisiin tästä.